Beste gebruiker van Terlet,

Middels het hierop volgende aanvraag/enquete-formulier kunt u aangeven of u dit jaar gebruik wilt maken van de mogelijkheid om en aanhanger en/of vliegtuig te stallen op het Nationaal Zweefvliegcentrum Terlet. Zo ja, dan gaat u automatisch akkoord met het stallingsreglement, beschikbaar op onze website, onder menu 'Vliegers' onder menu 'Vliegers' www.terlet.nl 

Enquete/aanvraag formulier Stalling Terlet  u kunt deze enquete meerder malen invullen en versturen en de link ook doorsturen aan collega vliegers.

De tarieven voor 2024 zijn :

 - Aanhanger buiten, zomerseizoen (1 maart t/m 31 oktober, 8 maanden): EUR 299,00 incl. BTW

 - Vliegtuig gemonteerd buiten, alleen zomerseizoen: EUR 299,00 incl. 21% BTW

 - Vliegtuig gemonteerd buiten en stalling aanhanger: EUR 598,00 incl. 21% BTW

 Ter wille van een eenvoudige controle op Terlet of u betaald heeft voor de stalling, krijgt u van ons vervolgens na betaling een sticker per post toegestuurd welke je linksvoor in de rijrichting op je aanhanger dient te plaatsen, duidelijk zichtbaar voor een ieder.

 Je kunt geen sticker ontvangen zonder eerst het formulier in te vullen en de factuur betaald te hebben. Een tijdige betaling is belangrijk voor ons. Geen betaling betekent dat je niet alvast gebruik kunt maken van stallingsruimte op Terlet. Ter vergemakkelijking van dit proces willen we vanaf komend jaar gaan werken met automatische incasso. Mocht je hier interesse in hebben dan stuur ik via de mail een mogelijkheid tot het geven van de machtiging voor de incasso. Dit kan je aangeven in het antwoord formulier.  

 Ik dank je bij voorbaat voor het invullen van het formulier en ik wens je alvast veel vliegplezier vanaf Terlet in 2024!

 Voor vragen kun je e-mailen op This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 Met vriendelijke groet,

Penningmeester Stichting Nationaal Zweefvliegcentrum Terlet (SNZT)